Saturday, January 29, 2011

Taman Tasik Seremban @ Seremban Lake Garden

sorry pada siapa yang menunggu gamba aku..
hak3..perasan sih ade org maw tgok ..uhuhu..
ok2..x kesahlah...
23 Januari 2010
yeahhh!!!
seperti yang telah digembar-gemburkan oleh pihak media..
ceewaahhh..
masuk lif tekan sendiri suda...
hahahha..
xde r..
seperti yang telah di warwarkan di entry yg sebelum ini
saya keluar shooting..
wahhhh..
cam artis plak..
ahhahahaha...
ok..nak cter nie..heehhehe..
keluar umah lam kul 9 pg camtu r..
then tngu bas..
tnen amek KTM plak..
semua2 tu mmg amek masa r..
nak tngu lagi..hohohooh
ape kan daya tu je transport yang ade..hahahha..
kul 11.30 pagi baru smpai kar seremban..then pegi la carik bebudak ni plak..hohoho..
dak2 hensem katanya..
haiisshh..perasan sungguh..
iyekan ajelah..
ahahahahha...
ok2..then lepak2 kejap..pastu kitorang pn gerak pegi 
tmpat  yg dituju..
Taman Tasik Seremban @ Seremban Lake Garden
hehhehe..
mula2 tgk cam x best jek..bese2 jek..da msuk dalam ckit..
boleh tahan r..
heheheh..
kene pndai carik r tmpat best..klu x..
mmg xde r..
ahahhaha..
aku yang x sekreatif mane nie mmg susah..hohoho
ok2..then kitorang pn ape lagi
SHOOT!!!!
hhahah..mula2 kawan aku kene jadi model...hahahha..
sian dia sebab model yg offer diri datang lambat..
hak3..
lepas da puas ngan dia aku plak jadi mangsa..
adehhh..
pening aku..
susah kot..
da la x reti..
lgpun x layak jadi model..
hhahaha...klu cantik x pe lagi..
hahahhaahha...
xpe2..layankan ajek..hheheh..
n nak di jadikan cerita..
bateri aku habis tengah best2 shoot..
hak3...
adehh..geram jek..hahahah..
asal2 memang x cas sebab ade lg 2 bar bateri..
x sngke plak bleh abis..hahahah...
adehhh..
nasiblahkan..tapi atas jasa baik cik amir..wahh..
cik gitu...hahahha..
ok2..atas jasa baik dia..dia bagi aku guna SLR dia..
wahhh..D90 tu..
ahaahha..
dia nak racun aku kot..
kuang asam betul..
hahahhaha...
xpe2..mmg cantik amir..sebab ko punye lense yang panjang giler tu..
berat kot aku nak bawak..untung x patah je tangan aku..
ahhahahaha..
(statement tipu smpai nak patah)
hahahhaa.....
smpai ke akhir ku shot guna D90 dia..
uhhuhuhuhu..
best r..sbb berjaya buat gamba yg spatutnya jadi..hak3...
then lpas shoot2..pose2..
main2 mata...hahaha
hahhahah..poyo..
ok2..lepas tu kitorang lepak a&w
makan2 minum2
then review balik gamba2 tadi..hik3..
pastu balik..
lam  kul 5 lebih camtulah balik..
huhuhu..jimat taambang balik ngan orang..ahhaha..
ade orang hantarkan sebab rumah dia dekat2 jek..
hehehhe..
thanks wehh..
ahhahahahahha...
len kali hantar lagi..
hak3..

nak tgok gamba?? hahhaha..
ok2..
tgoklah...






gedika giler gamba ko munie...ahaha..xpelah..janji cantik..hak3...

AMIR??? awww...aahhaha


Abg hensem!!! ahhahaah


I have a story behind this pic..and some more pics..
i'll upload it later with the story yang  tak jadi..
hahahah



PROJECT RUNAWAY!!! hahhaha

nama dia ayu..ayu x?? heheheh

 aku yang di modelkan..hak3..
x layak langsung...huhu..

buruklah..hahha..x reti model2 nie..pose2 nie..hak3..hancur!!


kecomelan amir..ahhaha..bibir ko merah r..hak3...





gamba kat air ni kot yang cantik ckit..haha..perasan sihh..hehehe...

antara yang hadir..ade yang da balik..
amir lupa nk ambik group photo..
so yg ni jelah yg mmpu..huk3...

series muka..hahhaha...adehh..
malu2..hak3..
heheh..


SEKIAN TATAPAN..
TERIMA KASIH.
(>_<)

5 comments:

ayue! said...

shantekkkklah..
kamu agy cntek dr model kamu.hee=p

nik jepon said...

munie sgt gediks!!!ops..~_~

.: rOzirOx :. said...

cool bebeh!!

Cik Bunga said...

ayu!! huhuhu...apekah?? hak3...

muni mmg gedik ckit..hahha..

rozi:thanks..=)

~DeaLin~ Luv!! said...

dear..
nice!!
t mek pic akk lak..
lallaa